KLIMBID:
1 sl sulatatud võid
1 muna
veidi soola
1 dl piima
2 dl nisujahu

Pane kana poolkoivad külma vette keema, korja keetmisel pinnale tekkiv vaht.
Lisa puljongikuubikud*. Keeda tasasel tulel 20 minutit.
Lisa tükeldatud porgand ja juurseller, keeda 5 minutit.
Lisa tükeldatud kartulid.
Kui kanakoivad on pehmed, siis tõsta need vahukulbiga taldrikule jahtuma.
Samal ajal valmista klimbitainas. Selleks sega lahtiklopitud muna hulka vaheldumisi sulatatud võid, piima ja jahu, maitsesta soolaga. Kui kanakoivad on puljongist välja võetud, siis tõsta kuuma vette kastetud teelusikaga klimbitainast keeva supi sisse**. Klimbid on valmis, kui need pinnale kerkivad.
Eralda kanakoivalt liha, lõika tükkideks ja tõsta potti tagasi.
Vajadusel maitsesta suppi veel soolaga.
Serveerimisel puista supile hakitud tilli või peterselli.

NIPP: Klimpe on hea vormida kahe teelusika abil — ühega võtad klimbisegu, teisega silud pealt kenasti ära ja siis tõukad supi sisse.

VIHJED: Kasutan nn öko-aedviljakuubikuid, mis ei sisalda naatriumglutamaati jms. Tegelikult piisab selle supi puhul ka soola-pipra-maitserohelisega maitsestamisest.