Valio soovitab seoses sametise tekstuuri ja lumivalge värvusega Alma kreeka jogurtiseeria turuletoomisega retsepti, mis seob Kreeka palavalt armastatud maitsed hõrkjaks tervikuks ning sobib suurepäraselt nii hommikusöögilauale kui ka eraldiseisvaks suupisteks.

Vaja läheb:

1 pakk pitaleiba
1 dl tomatipastat
1 dl pestot
2 dl kivideta oliive
150 g kirsstomateid
180 g salatijuustu kuubikuid
3 dl kreeka maitsestamata jogurtit
Jahvatatud musta pipart

Serveerimiseks:

Meresoolahelbed
Oliiviõli
Värske basiilik

Valmistamine:

Poolita pitaleivad ning aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri igale viilule supilusikatäis tomatipastat ja pestot. Laota viilude peale laiali oliivid, kirsstomatid ja salatijuustu kuubikud. Raputa peale jahvatatud pipart. Lisa mõned lusikatäied kreeka jogurtit igale viilule ning aseta pitaleivad 200-kraadisesse ülemisel kuumutusrežiimil töötavasse ahju 5-8 minutiks. Serveerimisel raputa peale meresoolahelbed ning kaunista pitapitsasid basiilikulehtede ja oliiviõliga.