Foto: NamiNami
Röstitud lillkapsas peekoniga
Lillkapsa röstimine muudab selle kapsa maitset niivõrd, et rooga armastavad ka paljud põlised lillkapsavihjajad. Siin on lillkapsale lisatud soolast peekonit ja küüslauku.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
Vanaema munakaste suitsusingiga
Klassikaline eesti munakaste, rammus ja toitev, aga nii-nii hea.
LOE RETSEPTI




Foto: NamiNami

Ungaripärane paprikakana
Ühe ungari rahvusroa, Paprikás Csirke, lihtsustatud variant. Serveeri keedetud riisi, kartulite või nuudlitega.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
Juustune forellisupp
Hästi mahe ja juustune-kreemjas kalasupp. Forelli asemel võib kasutada ka lõhefileed, ent siis saab supp rammusam.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
Leivasupp õuntega
Kergelt õunamaitseline leivasupp maitseb sarnaselt tavalisele leivasupile hästi piimaga. Siinsete kogustega valmistades tundub supp esmalt üsna vedel, aga järgmiseks päevaks on tahenenud mõnusalt pehmeks.
LOE RETSEPTI