Foto: Nami-Nami
ESMASPÄEVAKS: Paprikane sealiha-hapukapsahautis
Ungaripäraste mõjutustega lihtne ja kiirestivalmiv sealihahautis. Mina kasutasin magushaput kapsast, mis sobis sealihaga väga hästi.
LOE RETSEPTI


Foto: Nami-Nami
TEISIPÄEV: Maapirni-seenesupp
Mahedamaitseline püreesupp maapirnidest ja šampinjonidest on mõnusalt siidine ja kergelt pähklise maitsega.
LOE RETSEPTI



KOLMAPÄEV: Väikes
Foto: Nami-Nami
ed kanakotletid rohke ingveriga
Kana- või kalkunihakklihast väikesed kotletid sobivad hästi suupistelauale, pita-leibade täitmiseks või koos värske salatiga.
LOE RETSEPTI


Foto: Nami-Nami
NELJAPÄEVAKS: Makaronivorm singi ja hernestega
Lihtne makaronivorm, millele rohelised herned lisavad mõnusalt magusa maitsenüansi.
LOE RETSEPTI

Nami-Namis on hetkel käimas makaronivormide teemaline virtuaalne kooskokkamine, kus jagatakse toredaid auhindu. Loe lähemalt

Foto: Nami-Nami
REEDEKS: Valge kala salvei-veinikastmes
Lihtne ja kiirestivalmiv kalaroog, mille valmistamiseks sobib hästi mõni valge kala (tursk, panga, hõbeheik, tilaapia vm). Salvei annab kalale mõnusalt omapärase maitse.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
MAGUSAKS: Vana hea saiavorm
Mina teen saiavormi viiludest, ent soovi korral võid tahke saia ka kuubikuteks lõigata. Poelettidele on ilmunud Poodiumi päris kodusai, mille koostises on vaid piim, nisujahu, pärm, suhkur ja sool - sellest saab eriti maitsva saiavormi.
LOE RETSEPTI