Nõgeseomlett


Võttes 1 värske kanamuna ini-mese kohta, tee tavaline muts, munakook või omlett (nii nagu seda kuskil kutsutakse) näiteks 6 munast. Löö munad kaussi, lisa 12 spl vett, sega kergelt ühtlaseks. Kauem kloppides jääb omlett kuiv.

Sulata pannil 2 spl võid või margariini, vala sinna munasegu ja anna sel segades nõnda hüübida, et pinnal olev hüübimata segu valgub põhja.

Omlett on valmis, kui see on üleni hüübinud, aga mitte kõva, vaid paksu hapupiima taoline.

Kalla nüüd eespool kirjeldatud siidpehme nõgesehautis mutsu ühele poolele ja keera teine pool kaaneks. Paku kuumalt ja naudi värsket tervislikku kevadrooga.

>

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare