Pizza Calzone suitsujuustu ja singiga

300 g pärmitaigent
200 g keedusinki
150 g suitsujuustu
1 punane sibul
5 spl hapukoort
5 spl tomatikastet
1 muna
värsket basiilikut
Santa Maria BBQ&grill mesquite maitseainesegu (veskis)
Santa maria kivi- ja meresoola segu (rock&sea salt)
Santa Maria kolme pipra segu (triple pepper)

Rulli taigen ja aseta ahjuplaadile.
Täidise valmistamiseks haki sink ja suitsujuust ning sega omavahel koos poole pizza kastmega, mille valmistasid hapukoorest ja tomatikastmest. Maitsesta täidis soola, pipra ja Santa Maria BBQ&grill mesquite maitseainega ning aseta kastmega määritud taignale. Keera nüüd kaks taigna äärt kokku ja pigista ääred mis määri eelnevalt kergelt kokku munaga. Küpseta ahjus 200-220 kraadi juures 10-15 minutit.

Pizza Rieska Päike

1 Leiburi Rieska
4 spl Santa Maria ananassiglasuurkastet (bbq sweet pineapple glaze)
2 spl Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet chili sauce)
1 väiksem sibul
10 kirsstomatit
300 g kana kintsuliha
200 g Tere Kodujuustu
1 pakk Tere küüslaugu toorjuustu
Santa Maria suitsumaitselist grillõli (bbq grilloil hickory)
oreganot
basiilikut

Aseta Rieska pizzaalusele või ahjupannile. Sega kokku ananassiglasuurkaste, tšillikaste ja toorjuust. Määri kana kintsuliha määri kokku Santa Maria suitsumaitselise grillõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Kanaliha valmista grillil või grillpannil. Küpseta liha valmis ning lõika ribadeks. Määri toorjuustu segu Rieska leivale. Puista peale kanaliha, lisa tomat, sibula viilud ja kõige lõpus kodujuust. Küpseta 200 kraadises ahjus 10–15 minutit. Kui pizza ahjust välja tuleb puista üle ohtralt hakitud ürtidega. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

Martsipaniga täidetud pirnid

4 pirni
100 g martispani
50 g Tere võid
2 spl mett
sidrunimahla
purustatud maapähkleid
Santa Maria apelsinipipart (orange pepper)

Lõika pestud pirnid pooleks ja eemalda südamik ning süvenda natukene. Allesjäänud pirnitükid haki ja sega kokku martsipani ja apelsini pipraga. Aseta saadud mass pirnidele ning aseta need ahjuvormi. Eraldi kastrulis sulata või, mesi ja maitsesta sidrunimahla ja Santa Maria apelsinipipraga. Vala saadud vedelik pirnidele, raputa üle maapähklipuruga ja küpseta pirne 190 kraadi juures 15-20 minutit.