"Parim Maitse" pakub: suitsujuustuga pitsatasku ja täidetud pirnid
Telekokk Arne näitab seekord kuidas valmistada hiiglaslikku pitsapirukat ning pakub seda suitsjuustutäidisega. Telekokk Rain teeb oma pitsa aga põhjanaabrite lapikleivale rieska'le. Magustoiduks valmivad täidetud pirnid.
Pizza Calzone suitsujuustu ja singiga
300 g pärmitaigent
200 g keedusinki
150 g suitsujuustu
1 punane sibul
5 spl hapukoort
5 spl tomatikastet
1 muna
värsket basiilikut
Santa Maria BBQ&grill mesquite maitseainesegu (veskis)
Santa maria kivi- ja meresoola segu (rock&sea salt)
Santa Maria kolme pipra segu (triple pepper)
Täidise valmistamiseks haki sink ja suitsujuust ning sega omavahel koos poole pizza kastmega, mille valmistasid hapukoorest ja tomatikastmest. Maitsesta täidis soola, pipra ja Santa Maria BBQ&grill mesquite maitseainega ning aseta kastmega määritud taignale. Keera nüüd kaks taigna äärt kokku ja pigista ääred mis määri eelnevalt kergelt kokku munaga. Küpseta ahjus 200-220 kraadi juures 10-15 minutit.
Pizza Rieska Päike
1 Leiburi Rieska
4 spl Santa Maria ananassiglasuurkastet (bbq sweet pineapple glaze)
2 spl Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet chili sauce)
1 väiksem sibul
10 kirsstomatit
300 g kana kintsuliha
200 g Tere Kodujuustu
1 pakk Tere küüslaugu toorjuustu
Santa Maria suitsumaitselist grillõli (bbq grilloil hickory)
oreganot
basiilikut
Martsipaniga täidetud pirnid
4 pirni
100 g martispani
50 g Tere võid
2 spl mett
sidrunimahla
purustatud maapähkleid
Santa Maria apelsinipipart (orange pepper)
Lõika pestud pirnid pooleks ja eemalda südamik ning süvenda natukene. Allesjäänud pirnitükid haki ja sega kokku martsipani ja apelsini pipraga. Aseta saadud mass pirnidele ning aseta need ahjuvormi. Eraldi kastrulis sulata või, mesi ja maitsesta sidrunimahla ja Santa Maria apelsinipipraga. Vala saadud vedelik pirnidele, raputa üle maapähklipuruga ja küpseta pirne 190 kraadi juures 15-20 minutit.