Proovi järele! Ahvatlevad vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga



Proovi järele! Ahvatlevad vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga
Mõnus maiusKristian Neemela

Suvi on ideaalne aeg lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja maitsevad nii suurele kui väikesele.

Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur žanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel.

Vaja läheb:
200 grammi naturaalset toorjuustu
100 grammi Valio Gefilus kurgi-pirni keefirit
60 grammi vahtrasiirupit
50 grammi vahukoort
5 geammi želatiinipulbrit
6 krõbedat vahvlit

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe naturaalne toorjuust, kurgi-pirni keefir ja vahtrasiirup. Kaalu väikesesse kaussi 50 grammi vahukoort ja 5 grammi želatiini ning jäta paisuma viieks minutiks.

Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin. Kui see on täielikult sulanud, lase veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja täida vahvlikoonused kreemiga.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare