kahele

3 muna
1 tl Santa Maria Teriyaki kastet
1 hakitud küüslauguküüs
1 väiksem punane või roheline tšilli
1 tl värsket hakitud koriandrit
1 tl hakitud murulauku
0,5 tl peensuhkrut
1 tl seesamiseemneõli
Santa Maria Tellicherry musta pipart
kivisoola (Rock salt)

Haki köögiviljad peeneks. Sega omavahel kergelt lahti klopitud munad, Teriyaki kaste, küüslauk, tšilli, koriander ja murulauk. Lisa suhkur ning maitsesta soola ja musta Tellicherry pipraga. Kuumuta õli keskmisel kuumusel ja küpseta 1–2 minutiga hästi õhuke kergelt rabe ja äärtest kuldkollane omlett. Aseta taldrikule, keera rulli ja jahuta täielikult. Jahtunud omlett lõika 1 cm laiusteks diagonaalseteks ratasteks ja serveeri dipikastmega.

kaste:

4 sl Santa Maria Teriyaki kastet
1 sidruni või laimi mahl

Sega kastmeained omavahel.