RETSEPT: alusta nädalat magusalt šokolaadi-toorjuustukoogikestega

 (8)

RETSEPT: alusta nädalat magusalt šokolaadi-toorjuustukoogikestega
Foto: Ragne Värk

Kui Sul leidub kodus individuaalseid pisikesi koogivorme (läbimõõt 8cm), siis kasuta koogi tegemiseks neid. Kui neid ei ole, siis valmista kook tavalisse ringilisse (läbimõõt 24-26cm) koogivormi.

Vaja läheb:

250 g šokolaadiküpsiseid
100 g võid
100 g  piimašokolaad
100 g  tume šokolaad
200 g valge šokolaad
500 g toorjuust, toasooja
100 g Farmi Kreeka jogurtit
2 dl Farmi rõõska koort (35%)

Peenesta küpsised peeneks puruks, sulata või ning sega küpsisepuruga ühtlaseks massiks. Suru segu koogivormi(de) põhjale. Tee šokolaadid tükkideks. Sulata piima- ja tume šokolaad veevannil ühes kausis ning  valge veevannil teises kausis. Sega omavahel toorjuust ja jogurt ning jaga segu kahte kaussi. Ühte kaussi sega juurde piima- ja tumeda šokolaadisegi ning teise valge šokolaad. Vahusta koor pehmete tippude tekkimiseni ning sega pool kogusest ühe šokolaadisegu juurde ja teine teise. Pane tumeda šokolaadisegu vormi(desse), selle peale laota hele šokolaadisegu.

Lase jahedas taheneda vähemalt neli tundi. Kaunista meelepäraselt.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare