RETSEPT | Egle Eller-Nabi soovitab: hõrgutav ja tervislik võileib mozzarella ja pestoga

 (1)
RETSEPT | Egle Eller-Nabi soovitab: hõrgutav ja tervislik võileib mozzarella ja pestoga
Foto: Britt Paju

Üks mõnus amps, mis maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt.

  • 1 viil pehmet tumedat leiba (nt.pehmik)
  • 1 tl pestot
  • 1-2 viilu mozzarella-juustu
  • Paar tomativiilu
  • peotäis rukolat

Määri leivale õhuke kiht pestot ja aseta peale paar tomati- ja mozzarellaviilu. Kui soovid sooja võileiba, siis aseta see 180 kraadisesse ahju ja küpseta 5-10 minutit. Serveeri rukolalehtedega ning maitsesta soovi korral soola ja pipraga.

Energia: 211 kcal

Retsept pärineb Egle Eller-Nabi, Britt Paju ja Kristin Salupuu raamatust "Fitness ja toitumine", mis keskendub eelkõige toitumisele, mis on fitnessis sama oluline kui treening, ning toob kasu nii alustajatele kui ka fitnessiga juba sina peal olevatele treenijatele ja treeneritelegi. Palju tarvilikku leiab siit iga naine, kes oma tervisest ja heast füüsilisest vormist lugu peab.

Lisaks teadmistele, kuidas toitumisega eesmärke toetada, leiad nende kaante vahelt:

  • näpunäiteid oma energiavajaduse ja kehakoostise hindamiseks,
  • näidistoitumiskava ja soovitused dieedi- ja tavaperioodiks,
  • üle 50 retsepti koos toitude energia- ja toitainesisaldusega.