Kogused neljale:

4 lõhetükki (à 160 g)
1 väike baklažaan
1 küüs küüslauku, riivituna
4 spl Santa Maria magusat tšillikastet
2 spl grillõli
4 spl Santa Maria kivisoola, veskis (Rock Salt)
Santa Maria Seafood & Fish maitseainet, veskis

Kuivata lõhe ja eemalda selles olevad luud. Pintselda kalatükke grillõliga ja jahvata peale rohkelt kala ja mereandide maitseainet (Seafood & Fish). Lase u 1 tund marineeruda. Lõika baklažaan ratasteks, aseta majapidamispaberile ja maitsesta kivisoolaga. Sega küüslauk ja õli. Umbes tunni möödudes loputa baklažaanid külma veega, kuivata ja kata küüslaugu-õliseguga. Grilli ja serveeri koos Sweet Chili kastmega.

Grillimise ajal võid ka kala pintselda grillõliga, et tulemus jääks mahlasem!