Tauno kirjutas meile nii:
Mul on kodus kolm väikest last ja teeme nendega koos tihti süüa. Nemad aitavad mind kergemate asjadega nagu asjade kaussi panemine, segamine jne . Nende saiade lugu on lihtne: lapsed tahtsid et neile midagi teeksin ja nii need saiad kuidagimoodi valmisid. Lapsed ütlevad nende kohta lihtsalt: issi super saiad.
Vajalikud asjad:
Neljakandilised saiad
juust
sinep
küüslauk
sibul
peekoniviilud
paprika
hambaorgid
taignarull
Valmistamine: 1. Prae sibul, küüslauk ja paprika koos pannil.
2. Samal ajal taignarulliga rulli neljakandilised saiaviilud lamedaks.
3. Pane igale saiale juustuviil ja määri juustule peale õrnalt sinepit, kuid mitte palju .
4.Kui pannil on valminud segu paprikast ,sibulast ja küüslaugust, siis hakka seda segu igale saiale lisama (Vaata, et see oleks juba varasemalt jahtunud, et saial olev juust ära ei sulaks ). Ära pane liiga palju, muidu ei saa hiljem saiaviile rulli keerata .
5. Kui segu lisatud hakka saiu ükshaaval rulli keerama .
6.Rullitud saiaviilu ümber keera omakorda peekoniviilud ja kõige kinnihoidmiseks torka saiaviilust 2 hambaorki läbi .
7. Prae rullikeeratud saiaviilud. omakorda pannil kuni peekoniviilud saiaümber on muutunud kuldpruuniks ja krõbedaks .
Head isu!
Võib teha ka ahjus. Kuid meie oleme kasutanud panni, kuna nii on saiad kiiremini valminud. Nende saiadega on hea see, et lisandid võivad olla erinevad. Meie peres armastavad lapsed küüslauku, sibulat ja paprikat, seepärast oleme oma retsepti loonud nende koostisosadega. Kasutada võib näiteks tomatit,praetud seeni jne. Lapsed kutsuvad neid super saiadeks seepärast, kuna nad teavad, et küüslauk aitab tervist tugevamaks teha ja haigustest hoiduda.