Mida teha?

  1. Võta pakk „Pealinna“ pelmeene ja vala nad väiksemasse küpsetusvormi.
  2. Lase toasoojuses seista, kuni pelmeenid on pehmeks sulanud.
  3. Vajuta pelmeenid kätega madalaks vastu vormi põhja ja külgesid, vala peale pizzakaste (poes müüakse väikeses papist pakendis erinevaid tomati-ja pizzakastmeid) nii, et pelmeenid on ühtlase õhukese kihina kaetud ja kata kõik samuti õhukese riivjuustu kihiga.
  4. Hoia ahjus 40 minutit kuumusel 180 kraadi.

Lihtne, maitsev ja soodne — head isu!

Mida osalemiseks tegema pead? Saada meile naistekas@delfi.ee mõni retsept, mille abil valmib maitsev roog, mis meeldib just su lastele või jaga hoopis mõnda head retsepti, mille järgi sinu lapsed ise endale peale kooli maitsva roa valmistavad. Mis põhiline: retsept ei tohi olla kokaraamatust näpatud, vaid päris teie enda oma!