05.09.2014, 15:00
RETSEPT: ploomikaste, mis sobib nii veise- kui pardiliha kõrvale
FOTO:
Sa ei pea leppima poesmüüdava kastmevalikuga. Seda just eriti sügisel! Miks mitte olla loominguline ja kasutada ära aiavilju?
Vaja läheb
3/4 purgitäit ploomimoosi (mitte liiga magusat)
2 supilusikatäit veiniäädikat
1 supilusikatäis pruuni suhkrut
1 supilusikatäis sibulahelbeid
1 teelusikatäis purustatud punaseid pipraterasid
1 purustatud küüslauguküüs
1/2 teelusikatäit ingveripuru
Kuidas valmistada?
Sega kõik koostisained kausis kokku. Kalla kausi sisu kastrulisse.
Aseta kastrul keskmisele kuumusele ja sega hoolega.
Eemalda enne, kui kaste keema tõuseb!
Allikas: All Recipes