RETSEPT selle hooaja esimeseks grillpeoks: grillitud broileritiivad karulaugukreemiga

 (1)

RETSEPT selle hooaja esimeseks grillpeoks: grillitud broileritiivad karulaugukreemiga
Foto: Rannamõisa

Nädalavahetusel tuleb selle aasta kõige ilusam ilm! Aeg on grillitarbed välja otsida ning esimene lõuna- või õhtusöök murul ära korraldada. Ants Uustalu retsept sobib selleks suurepäraselt!

Grillitud broileritiivad karulaugukreemiga

Marinaad

1 pakk Rannamõisa jahutatud broileritiibu

1 spl suitsupaprikapulbrit

1 spl mett

1 sidruni mahl

veidi tšillit

õli

soola

Karulaugukreem

Suur peotäis karulauku

oliiviõli

sidrunit

1 munakollane

1 tl sinepit

veidi soola

Marinaadi jaoks sega omavahel kõik komponendid. Pane enne grillimist broileritiivad marinaadi 2 tundiks. Grilli 250 kraadi juures, kuni broileritiibade nahk muutub krõmpsuks.

Karulaugukreemi valmistamiseks pane pestud ja tükeldatud karulauk mikserkannu ja vala vähehaaval juurde õli. Mikserda, kuni karulauk püreestub. Klopi munakollane koos sinepi ja sidrunimahlaga. Lisa karulaugupüree ja sega pidevalt vispliga, kuni püree pakseneb. Maitsesta.

Loe veel

Vasta ja võida
Vistrikud ja akne esinevad
Õigesti vastanute vahel loosib rosena.ee dermakosmeetika e-pood välja 5x30€ kinkekaardid, mille väärtuses võitjatel on võimalik omale sobivad näohooldustooted valida.


Tänud vastamast ja head loosiõnne!
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare