08.10.2014, 15:30
RETSEPT: sügisene ja tervislik õunamaius, mida ootamatutele külalistele kiirelt meisterdada
FOTO:
Kui pole viitsimist või aega, et kooki valmistada, siis see väike maiuspala rahuldab magusaisu küll. Hea viis, kuidas meelitada ka lapsi, kes pole just suuremad õunasõbrad, neid siiski sööma.
Ühele
Vaja läheb:
1 õun
1 dl täisterakaerahelbeid
1 tl naturaalset toorkakaopulbrit (magustamata)
1 tl kookosõli
1 tl mett
Valmistamine:
Sega väikeses potis kokku õli, mesi ja kakao. Kuumuta keemiseni ning aseta kõrvale. Samal ajal rösti kaerahelbed kuival pannil kuldpruuniks ning lõika õun sektoriteks.
Määri sektorid kuuma šokolaadikastmega ning puista peale kaerahelbed. Kaunistuseks nirista veel üle järelejäänud šokolaadiga ning asu maiustama!
Merilin on noor ja tegus tervisele pühendunud kodukokk, kelle köögis ei leia kohta ei suhkur, jahu ega ka töödeldud rasvad. Tema tervislikest retseptidest pakatavat toidublogi saad vaadata siit!