Vaja läheb:

400g toorjuustu

200g Digestive küpsiseid

200g valget šokolaadi

2dl hapukoort

50g võid

2 muna

1 sidrun

Väike kausitäis maasikaid või toormaasikamoosi

Katteks:

2dl hapukoort

2spl suhkrut

Purusta Digestive küpsised peeneks puruks, sega sulatatud võiga ja pressi koogivormi põhja. Aseta see külmikusse. Sulata vesivannil šokolaad, sega see kokku toorjuustu, munade, 2dl hapukoore ja terve sidruni mahlaga. Riivi juurde pisut sidrunikoort. Vala segu küpsisepõhjale ja küpseta umbes 1 tund 160 kraadi juures. Siis vala peale 2dl suhkruga segatud hapukoort ja küpseta veel umbes 10 minutit (nii jääb kook pealt ilus valge). Kaunista maasikatega. Toormaasikamoosiga süües lisa moosi vahetult enne söömist, kui koogitükk on juba taldrikule tõstetud. Kook maitseb kõige paremini jahutatult.