RETSEPT | Täna on cappuccino-päev! Midagi kohviarmastajatele — cappuccino kaerahelbepuder

 (9)
RETSEPT | Täna on <em>cappuccino</em>-päev! Midagi kohviarmastajatele — <em>cappuccino</em> kaerahelbepuder
Foto: Jake Farra

Soovitan soojalt kohvisõpradele! Tänapäeval leidub väga palju kohvimaitselisi asju: muffineid, piima, šokolaadi ja muid maiustusi. Nii tundus väga huvitav ja uudne anda uus nägu ka hommikupudrule. Ära kohku retsepti ees, vaid proovi ära! Tulemus on hämmastav – hommikukohv ja energiast pakatav kaerahelbepuder üheskoos. Lastele või mitte-kohvijoojatele võib sama asja serveerida Chai või kakaopulbriga.

Ühele

Vaja läheb:

  • 125 ml täisterakaerahelbeid
  • 375 ml piima
  • 1 pakk cappuccino kohvipulbrit
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • noaotsatäis soola

Valmistamine:

Sega eelneval õhtul väikeses potis kokku piim ja kaerahelbed ning aseta külmkappi maitsestuma.

Hommikul sega veel tugevalt läbi ja lisa ülejäänud ained. Keeda keskmisel kuumusel, kuni puder on muutunud kreemjaks ja on veel vedelamapoolne.

Serveeri kohe!

Merilin on noor ja tegus tervisele pühendunud kodukokk, kelle köögis ei leia kohta ei suhkur, jahu ega ka töödeldud rasvad. Tema tervislikest retseptidest pakatavat toidublogi saad vaadata siit!

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare