27.07.2011, 13:00
RETSEPT: Teravad šampinjonid roheliste ubadega
Väga maitsev ja ruttu valmiv lisand šašlõkile, riisile või pastale Liina kokandusblogist.
Vaja läheb:
250 g šampinjone
200 g rohelisi ube (külmutatud)
5 viilu sinki
2 spl võid
2 spl sojakastet
2 spl tšillikastet
karrit
Vala külmutatud rohelistele ubadele kuum vesi peale ning lase seista kuni oad on üles sulanud. Vajadusel korda toimingut. Viiluta šampinjonid ja sink. Kuumuta pannil või ja pruunista selles sink. Lisa šampinjonid ja oad. Viimasena lisa soja- ja tšillikaste ning karri ja küpseta keskmisel kuumusel (soovi korral kaane all) kuni šampinjonid ja oad on pehmed. Serveeri soojalt. Maitseb väga hästi ka eraldi kerge õhtusöögina süües.
Allikas: maitsevhea.blogspot.com