Kogused neljale:

4 peotäit erinevaid salatilehti
2 kanafileed
1 spl Santa Maria Fajita maitseainesegu
1 mango, viiludena
½ värsket kurki, viiludena
½ punast sibulat, viiludena
Santa Maria maisikrõpsu puru (Tortilla chips chili)

Kaste:
Ühe laimi mahl, värskelt pressituna
1 spl mett
1 tl sinepit
½ tl Santa Maria kivisoola, veskis (Rock salt)
1 dl õli

Puista kanafileele maitseainesegu ja küpseta keskmise kuumusega ahjus umbes 20 minutit. Küps kana lõika viiludeks. Lõika mango, kurk ja sibul samuti viiludeks. Sega kastme komponendid omavahel. Vahetult enne serveerimist sega omavahel salati komponendid, vala üle kastmega ja puista kõige lõpuks üle krõpsupuruga.

Veel maitsvaid retsepte: www.santamaria.ee/retseptid