27.05.2017, 23:00
RETSEPT: vürtsikas keefirimarinaadis broilerišašlõkk
FOTO:
Nädalavahetusel lausa kisub grillima! Miks mitte katsetada broilerišašlõkiga? Värske ajakiri Mari jagab väärt retsepti.
Kogus neljale
Valmistamisaeg: 10 minutit + grillil küpsetamine
1 kg broileri kintsuliha
500 ml keegiri
poole sidruni mahl
1 tl jahvatatud tšillipipart
1 tl paprikapulbrit
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
3 küüslauguküünt
soola, pipart
Lõika kintsuliha tükkideks. Sega juurde keefir, sidrunimahl, tšilli, paprikapulber, vürtsköömed ja pressitud küüslauk. Maitsesta soola-pipraga. Jäta üle öö külma maitsestuma. Aja lihatükid varda otsa ja küpseta grillil.
Selle ja teised põnevad retseptid leiad värskest ajakirjast Marist.