Kööginipp: ära lase munakollastel pahaks minna — valmista neist hoopis maitsev sidrunivõie

Munavalgeomletid ja muud toidud, kus kasutatakse ainult läbipaistvat osa muna sisust, on praegu popid ja hinnatud. Kuid kindlasti ei tasu raisku lasta ka munakollaseid. Ajakirja Naisteleht värskes numbris õpetatakse, kuidas need kõige paremini ära kasutada.
Loe edasi...

10 pasharetsepti pühadeks

pasha

Naisteka arhiivi on aastate jooksul jõudnud palju erinevaid pasharetsepte. Panime need sinu jaoks kokku, et leiaksid kiire vaevaga endale sobivaima!
Loe edasi...

Munapühade menüü kogu perele: kolm huvitavat retsepti!

Pannkoogid

Tuntud toidublogija Ragne Värk pakub kolm põnevat retsepti pühadeperioodiks. Soolased pannkoogid, hernesupp ning broilerikintsud kookospiimas koos teriyakis küpsenud peedikuubikutega viivad keele alla! Head isu!
Loe edasi...

Kuidas keeta muna

Et pühademunad ei läheks keetes katki ja koledaks ning et koor tuleks korralikult maha, loe see Naisteka arhiivist pärinev õpetus läbi ja jäta meelde!
Loe edasi...

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena