Retseptimeister Laura Strandbergi kasulikud nõuanded, kuidas magustoidud edaspidi veelgi maitsvamad välja kukuksid!



Retseptimeister Laura Strandbergi kasulikud nõuanded, kuidas magustoidud edaspidi veelgi maitsvamad välja kukuksid!
Laura StrandbergFoto: erakogu

Nõuanded pärinevad Laura Strandbergi uuest retseptiraamatust "Laura magusamaailm. Maitsvalt, õnnelikult, tervelt!".

Laura on suur magusasõber, ja tuleb oma raamatuga appi kõikidele endasugustele, kes tervislikult toitudes ei taha loobuda ka suussulavatest magustoitudest.

Laura on raamatusse kogunud rikkalikult eri maitsenüansside ja paljude toitainerikaste koostisosadega magustoitude retsepte, mis on kõik piima-, suhkru- ja nisuvabad ning aitavad magusaisu rahuldada tervislikul moel. Koogid, jäätised, küpsised, kommid, hommikusöögid ja palju muud head! Kas Sinu südame võidavad rikkalikud topeltšokolaadiga küpsiseid, maapähklivõijäätis või hoopis mustikakook? Saad teada, kui proovid!

Laura kasulikud nõuanded:

  • Küpseta alati eelsoojendatud ahjus ja üleküpsemise vältimiseks hakka toidu valmidust jälgima juba enne küpsetusaja lõppu, sest ahjud on erinevad.
  • Seemneid ja pähkleid on mugav purustada/ jahvatada köögikombainis, võimsas kannmikseris või ka kohviveskis.
  • Kõik puuviljad on retseptides keskmise suurusega, kui ei ole märgitud teisiti.
  • Nii tumedat kui ka valget šokolaadi, mida sisaldavad paljud retseptid, saad ilma rafineeritud suhkruta ka ise valmistada.
  • Mandlijahu all on mõeldud jahvatatud mandleid.
  • Pähklite rösitimine ei võta üldse palju aega, seega jälgi hoolikalt, et need ära ei kõrbeks.
  • Määri või kasta avokaado ja banaani viljaliha sidrunimahlaga, et see õhu käes pruunikaks ei tõmbuks.
  • Koogi valmidust saad kontrollida puutikuga — kui see väljub puhtalt, on kook valmis.
  • Šokolaadi saad sulatatada vesivannil, mikrolaineahjus või pliidil madalal kuumusel paksupõhjalises potis. Enne sulatamist tükelda see väikesteks tükkideks, segamisel kasuta puust lusikat.

Loe veel

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare