Kas oled pead murdnud, mida läheneval sünnipäeval külalistele pakkuda? Või kuidas serveerida oma peol mitmekäigulist menüüd nii, et see su rahakotti päris tühjaks ei teeks?
Peolauale sobivad retsepte (vähemalt 1 soolane+1 magus) saab saata 10. aprillini!

MIKS JUST NÜÜD?

Retseptivõistlust ajendas eelkõige korraldama idee astuda vastu keerulistele aegadele ning panna inimesi leidlikult välja mõtlema veidi odavamaid, kuid seejuures lennukaid ja huvitavaid peolauaretsepte.

Kindlasti ei taha keegi meist raskete aegade tõttu ära jätta oma sünnipäeva või muid olulisi tähtpäevi, mistõttu usume, et meie lugejatel on piisavalt nutikust, et välja töötada omad põnevad peoroad ning peolaua ideed.

TINGIMUSED

Peolaua retsept peaks koosnema vähemalt kahest roast ning sisaldama vähemalt üht soolast ning üht magusat rooga. Oluline on see, et mõtleksite välja huvitavaid nippe, kuidas väiksema eelarvega koostada rikkalik ja maitsev peolaud. Üheks abinõuks võib menüü koostamisel olla näiteks mitte liiga kalli tooraine ja komponentide kasutamine.

Peolaua retsepte ootame alates tänasest, 20. märtsist kuni 10. aprillini 2009, aadressil retsept@delfi.ee. Palun ärge unustage kirjale lisamast oma kontakte (mh praegust kodukohta).

Võitjad kuulutatakse välja 13. aprillil siinsamas Naistekas.

Retsepte hindava žürii tööd juhivad:

Aleksander Nikoškov Fazer Amica peoteeninduse peakokk

Ander Listra Fazer Amica peakokk

AUHINNADRetseptivõistluse auhinnad paneb välja Fazer Amica peoteenindus. Võitjaid saavad vastavalt oma maitse-eelistustele ja lemmiksöökidele tellida soovitud tähtpäevaks professionaalide poolt valmistatud peolaua järgnevate summade ulatuses:

I koht: 2500-kroonine kinkekaart
II koht: 1500-kroonine kinkekaart
III koht: 1000-kroonine kinkekaart

Edukat mõttelendu ja head maitsemeelt!

Mis on Fazer Amica peoteenindus?

  • Firma on tegutsenud Eesti turul pea 15 aastat, mille jooksul on teenindatud väga palju erinevaid üritusi.
  • Firmast on võimalik tellida kõik ürituseks vajalik: maitsvatest roogadest meeldivate ja professionaalsete kelneriteni koos kõigi vajalike lauanõude, laudlinade ja lilledega, et tagada meeldejääv vastuvõtt, sünnipäev, pulm või muu oluline tähtpäev.

Võistlustöid näed ja saad hinnata siit: