Vaja läheb

Põhi:

2 tassi mandleid

60 grammi võid

3 sl suhkrut

1 tl soola

Täidis:

400 grammi toorjuustu

340 grammi hapukoort

3 muna

2/3 tassi maasikapüreed (lisa  püreeritud maasikatele 2 tl sidruni mahla ja 2 sl suhkrut)

Kate:

200 ml vahukoort

1 sl suhkrut

ca 100 grammi maasikaid

Purusta mandlid koos suhkru ja soolaga köögikombainis peeneks ,lisa või ning sega kuni tekib purujas mass. Suru lahtikäiva ümmarguse koogivormi põhja, küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Tõsta ahjust jahtuma.

Seejärel sega kokku täidis. Esmalt vahusta ca 3 minutit toorjuustu ja suhkrut, seejärel lisa ükshaaval munad. Pärast iga muna lisamist sega täidis hoolikalt. Viimasena lisa juurde hapukoor ja maasikapüree, sega veelkord hoolikalt ning vala segu põhjale. Küpseta 180 kraadise ahjus 1 tund.

Kaunista maasikatega.