01.10.2010, 16:01
Too lauale ka mõned maailmatoidud
Oktoobri I nädal
FOTO:
PILLE SOOVITAB:Seekord soovitan kahte väga erinevat suppi, veidi teistsuguseid lihapallikesi, imelihtsat, aga elegantset pastakastet ning vürtsikaid kõrvitsapräänikuid. Loodetavasti aitavad need teil ilmataatide ennustatud öökülmade kiuste soojad püsida.
ESMASPÄEVAKS: Sinepine lillkapsa-juustuvorm
Lihtsalt valmistatav aedviljaroog, millele sinep lisab veidi särtsakust. Serveeri omaette vegetaarroana või ahjuprae/kanaliha lisandina.
LOE EDASI
TEISIPÄEVAKS: Lõhe-seeneseljanka
Maitsev ja tummine seene-kalasupp vene köögist.
LOE EDASI
Maitsev ja tummine seene-kalasupp vene köögist.
LOE EDASI
KOLMAPÄEVAKS: Rootsi lihapallid
Vürtspipraga maitsestatud hakklihapallid sobivad nii kartulite, makaronide kui ka erinevate salatite lisandiks, samuti suupistelauale. Mulle meeldib lihapalle ahjus küpsetada.
LOE RETSEPTI
Vürtspipraga maitsestatud hakklihapallid sobivad nii kartulite, makaronide kui ka erinevate salatite lisandiks, samuti suupistelauale. Mulle meeldib lihapalle ahjus küpsetada.
LOE RETSEPTI
NELJAPÄEVAKS: Piima-mannasupp kõrvitsaga
See lihtne ja omapärane supp sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks. Vastavalt selle vali siis ka lisandid — võisilm, moos, vahtrasiirup, kõrvitsaseemneõli vms.
LOE RETSEPTI
REEDEKS: Kiire sidrunipastaroog
Lihtne ja kerge pastaroog Nigella Lawsonilt. Sidrun annab roale särtsu ja mõnusa maitse.
LOE RETSEPTI
Lihtne ja kerge pastaroog Nigella Lawsonilt. Sidrun annab roale särtsu ja mõnusa maitse.
LOE RETSEPTI
MAIUSTAMISEKS: Vürtsikad kõrvitsaküpsised
Suured ja maitsvad kõrvitsaküpsised — seest pehmed, väljast krõbedad. Meenutavad veidi präänikuid. LOE RETSEPTI
Suured ja maitsvad kõrvitsaküpsised — seest pehmed, väljast krõbedad. Meenutavad veidi präänikuid. LOE RETSEPTI