Foto: Nami-Nami
ESMASPÄEVAKS: Sinepine lillkapsa-juustuvorm

Lihtsalt valmistatav aedviljaroog, millele sinep lisab veidi särtsakust. Serveeri omaette vegetaarroana või ahjuprae/kanaliha lisandina.
LOE EDASI


Foto: Nami-Nami
TEISIPÄEVAKS: Lõhe-seeneseljanka
Maitsev ja tummine seene-kalasupp vene köögist.
LOE EDASI
Foto: Nami-Nami
KOLMAPÄEVAKS: Rootsi lihapallid
Vürtspipraga maitsestatud hakklihapallid sobivad nii kartulite, makaronide kui ka erinevate salatite lisandiks, samuti suupistelauale. Mulle meeldib lihapalle ahjus küpsetada.
LOE RETSEPTI

NELJAPÄEVAKS: Piima-mannasupp kõrvitsaga
See lihtne ja omapärane supp sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks. Vastavalt selle vali siis ka lisandid — võisilm, moos, vahtrasiirup, kõrvitsaseemneõli vms.
LOE RETSEPTI

Foto: Nami-Nami
REEDEKS: Kiire sidrunipastaroog
Lihtne ja kerge pastaroog Nigella Lawsonilt. Sidrun annab roale särtsu ja mõnusa maitse.
LOE RETSEPTI
Foto: Nami-Nami
MAIUSTAMISEKS: Vürtsikad kõrvitsaküpsised
Suured ja maitsvad kõrvitsaküpsised — seest pehmed, väljast krõbedad. Meenutavad veidi präänikuid. LOE RETSEPTI