New Yorgist saab kiirelt läbi hüpata ja kõhtu täita või nautida sõprade seltsis õhtusööki või kasvõi üksinda aega parajaks teha. Restoran asub nii teatri, kui kino lähedal, nii et maitseelamused ennem või pärast kultuuri nautimist on meie majas populaarsed. Meie köök on avatud äripäeviti kella 22.30ni ja reedeti ning laupäeviti lausa 00.30ni. Seega pole vaja peale kino, teatrit või konserti koju tormata, kui New York teid ootab ja köök on avatud.


Menüü on koostanud peakokad Ahti Haandi ja Mart Klaas. Menüüd koostades ei ole kokad lähtunud ainult Ameerika köögist vaid suurlinnale kohaselt terve maailma maitsetest. Vaieldamatu hitt menüüs on NYNY burger ja mainimata ei saa ka jätta, et viimast saab tellida ameerika kombe kohaselt erinevates küpsusastmetes. Samuti on ka pälvinud kuulsuse, et linna parim burger valmib just New Yorgis. Lisaks eelmainitutele on populaarne kõrvitsasupp, kitsejuustusalat ja rikkalik mereannipasta ning kindlasti ka böeuf a la tartar, mille koostisosad saab ise kokku segada.Magusa poole pealt on raske esile tuua hitti, kuna kõik magustoidud lihtsalt sulavad suus.

Restoran asub Sakala Ärimajas Eesti Panga kõrval. Lihtne tulla Solaris kinost, Estoniast või Draama teatrist.
Sisekujunduse poole pealt on restoran soe, õdus ja oma suure New Yorgi pildiga rabab sisenejaid. Restoran on jagatud kaheks: terrassi poolne osa onl hellitavalt Central Park ja teine suur saal ehk suur linn. Eriti populaarne ongi Central Park, kus on suur ümmargune laud, mida inimesed meeleldi reserveerivad koosolekute ja privaatsemate kohtumiste jaoks. Loomulikult ka sünnipäevade ja lihtsalt sõpradega õdusaõhtu jaoks.


Õhtusöök 8-le on seal lauas märksõnaks.

Sisehoovis on kinnine ja õdus terrass, mis esialgu jäi sisenejatele märkamatuks aga väikese juhatamise tulemusena oli üllatus meeldivalt suur. Hetkel jääb muidugi terrass ootama järgmist suve, aga miks mitte ka esimese lumega kuuma hõõgveini õdusa terrassi valguse käes nautida.

Populaarseks on saanud terve restorani reserveerimine just suuremate õhtusöökide tarbeks, kuna restoranil on võimalus pakkuda „pikka lauda”.  Mahutanud on kuni 100 inimest.
Olemas on ka grupimenüü, mida soovijatele eritellimusena pakutakse. NYNY 'is  on korraldatud nii firmapidusid, tooteesitlusi, tänuürtusi, juubeleid, sünnipäevasid jne jne.

Kokkuvõtteks võib öelda, et olgu sul lõuna või soov nautida õdusat õhtut kallima, sõbra, pere või ettevõtte seltsis siis New Yorgi piletid on NYNY restorani lennates alati hea hinnaga. Lisaks tagab restoran teile parimad istekohad ning suurepärased maitseelamused.

Kohtumiseni restoranis!

Tükike New Yorki Tallinna kesklinnas.
Maitsvad toidud, hea vein ja suured kokteilid. 


E- N 11.00-23.00
R11.00- 01.00
L 13.00- 01.00
Pühapäev- SULETUD
www.nyny.ee
info@nyny.ee
Kentmanni 4/ Sakala 10
Telefon 600 6449

Jaga
Kommentaarid