11.11.2015, 15:00
Ülimalt lihtne ja kaval magustoit: sügiseselt kaunid õunaroosid
Tahaksid täna nädala keskpaiga puhul midagi ilusat, kuid samas lihtsat küpsetada? Siin on selleks ideaalne retsept!
Vaja läheb:
Aprikoosimoosi
Lehttainast
Õunu
Paar tilka sidrunimahla
Tee nii:
1. Lõika lehttaignast pikad ribad, mille peale määri lusikaga õhuke kiht moosi ja natuke sooja vett.
2. Haki õun õhukesteks viiludeks ja hauta neid viile neli minutit vees ja sidrunimahlas (mikrolaineahjus).
3. Aseta õunaviilud piki taignariba nii, et kumer pool jääks välja.
4. Raputa taignale ja õuntele veidi kaneeli.
5. Murra taigen pooleks nii, et õunaviilud jääksid välja piiluma.
6. Rulli taigen tugevalt kokku.
Küpseta muffinipannis 190 kraadi juures 45 minutit.
Head isu!