Foto: NamiNami
ESMASPÄEVAKS: Peedipesto
Kiiresti valmiv peedipesto sobib nii dipikastmeks, keedetud makaronide hulka segamiseks kui ka leivale määrimiseks. Väga mitmekülgne ja maitsev amps!
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
TEISIPÄEVAKS: Kurzeme strooganov
Kui böfstrooganov on veiselihast tume kaste, siis Kurzeme strooganov on hele kaste sealiharibade ja hapukurgiga. Parimaks lisandiks on röstitud või praetud kartulid.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
KOLMAPÄEVAKS: Sidrunikartulid
Kreeka-päraselt küpsetatud sidrunimaitselised kartulid sobivad hästi kõiksugu kreeka toitude lisandiks, samuti valge kala, seaprae ja ahjuvorstide kõrvale.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
NELJAPÄEVAKS: Lihtne hapukapsaborš viineritega
Hapukapsas ja lumised talveõhtud käivad käsikäes, siin on need ühendatud ühes lihtsas supis, kus värvi annab peet ja lisandiks on viinerid (otsi poest lisaainetevabu viinereid!). Meeldib eriti pere noorematele.
LOE RETSEPTI


Foto: NamiNami
REEDEKS: Hea soolane räimevorm
Argipäevane räimevorm, mille maitsestamiseks võib kasutada laimi- või sidrunimahla.
LOE RETSEPTI



Foto: NamiNami
MAIUSTAMISEKS: Mõnusalt rabeda tainaga õunakook
Lihtne õunakook, mille võid teha just nii magusa või vähemagusa, kui ise soovid. Koogitaina sees suhkrut ei ole, kogu magusus tuleb täidises olevatest õuntest ja neile maitse järgi lisatud suhkrust.
Fotol olev kook on tehtud paradisiiõuntest — seepärast on see nii ahvatlevalt punane!
LOE RETSEPTI