Salat punase apelsini, peedi ja Parma singiga
neljale

3 veriapelsini
3 keedetud punast peeti
6 viilu Parma sinki
0,5 fenkolit
100 g salatilehtede segu

Marinaad/kaste:
0,5 veriapelsini mahl
6 sl külmpressutud oliiviõli
0,5 tl hakitud värsket rosmariini
0,5 tl mett
0,5 tl Dijoni sinepit
meresoola, musta pipart

Lõika apelsinidelt koor koos valge säsiga ja viiluta viljaliha. Sega kokku marinaad ja pane sellesse õhukeselt viilutatud peedid. Lase 10-15 minutit maitsestuda.

Viiluta õhukeselt fenkol, lao lehed vaagnale. Säti peale apelsinid, fenkol, peediviilud ja sink. Klopi peedimarinaad ühtlastelt läbi ja vala salatile. Söö kohe.

Selle ja teised retseptid leiad värskest ajakirjast Anne&Stiil!