Retsept: mõnusalt suitsune hernesupp

Pole õigeid vastlaid ilma kuklite ja hernesupita. Kui kukleid võid sa ka poeletilt leida, siis see kõige õigem ja parem hernesupp valmib ikka kodus! Siin on ühe perenaise lemmikretsept! Kallid lugejad, rääkige, kuidas teil hernesupp kõige paremini välja tuleb? Kas on ka mingeid nippe-nõuandeid, mida sooviksite teistega jagada?
Loe edasi...

Head Isu: apelsinine kana ja kõrvitsane hernesupp

herne_kõrvitsa pyreesupp

Grilli-hooaeg on alanud ning kuna igal aastal soovime säristamiseks mõeldud liha kuidagi erilisemalt marineerida, kuluvad head marinaadinipid ära. Seekord pakutakse saates välja apelsinimarinaad kanakoibadele. Teiseks toiduks on seekord aga hoopis supp.
Loe edasi...

VastlapäevaRETSEPTID: Neli erinevat hernesuppi

Vastlapäevasöök on hernesupp ja iga eestlane teab seda. Lihtsaima vastupanu teed minnes on võimalik oma supp kätte saada ka purgist, aga parima supi nimel tasub veidi pingutada ja see ise kodus valmis keeta. Pane hommikul herned likku ja õhtul saab supp kiiresti valmis!
Loe edasi...

VastlapäevaRETSEPTID: viis erinevat hernesuppi, mis kõigile maitsevad!

Ei ole vastlapäeva ilma hernesupita! Selleks, et hommikul likkupandud herned põnevalt ära kasutada, leiad siit viie erineva ja maitsva hernesupiretseptid. Väike pingutus pliidi taga on kindlasti seda naudingut väärt!
Loe edasi...

Teistmoodi hernesuppi pesto ja kalapulgakrutoonidega

Hernesupp pesto ja kalapulgakrutoonidega

400 g rohelisi (külmutatud) herneid
4 keskmise suurusega kartulit
1 liiter kuuma köögiviljapuljongit
250 g pakk kalapulki
3 sl basiilikupestot
Loe edasi...