Kogused neljale:

4 banaani
200 ml 35% rõõska koort
2 spl mett
50 g šokolaadi
40 g röstitud ja hakitud pähkleid

Serveerimiseks:

maasikajäätist
vanillijäätist
šokolaadijäätist
maasikaid

Sulata vesivannil (väiksem kauss, mis on kuuma veega täidetud suurema kausi sees) šokolaad ja 3 spl vahukoort ning sega ühtlaseks massiks. Vahusta ülejäänud vahukoor. Poolita koorimata banaanid ja grilli keskmisel kuumusel 2-3 minutit. Serveerimiseks aseta taldrikule kolme jäätise pallid ja nende peale vahukoor. Kui banaanid on valmis, eemalda koored ja tõsta need mõlemale poole jäätisepalle. Kaunista magustoit mee, šokolaadikastme, pähklite ja maasikatega.

Veel suviseid retsepte: www.santamaria.ee/retseptid