1. Kohvipaksuga saab eemaldada halva lõhna nii külmikust, kapist, autost kui isegi kätelt. Kui sind häirib külmkapi hais, siis piisab sellest, kui paned kohvipaksu margariinikarpi ja jätad selle kappi. Käed lõhnavad ebameeldivalt? Hõõru nende vahel puru.

2. Pottidelt-pannidelt pole võimalik saada kõrbenud rasva kätte? Pane paar teelusikatäit kohvipuru potti, küüri ja loputa. Rasv kaob.

3. Kohvipaksuga saab ideaalselt ka taimi väetada. Eriti värskendavalt mõjub see roosidele, asaleadele ja rododendronitele.

4. Liha vajab pehmendamist? Lisa teelusikatäis kohvipuru marinaadidele, et see muutuks kiiresti pehmeks ning omandaks mõnusalt suitsuse maitse.

5. Kohvipuru saab edukalt kasutada ka kõikvõimalikes retseptides, näiteks šokolaadikoogis või jäätises.

6. Putukad käivad viisakalt öeldes närvidele? Puista kohvipuru nende taimede ümber, millest sa tahad pisikesed pahalased eemal hoida.

7. Igale perenaisele on tuttav probleem, et kassid ronivad pidevalt lillepeenrasse. Ole mureta, piisab vaid sellest, kui puistad kohvipaksu peenardesse ja peagi näed, kuidas kiisud eelistavad kasutada liivakastina hoopis teisi kohti.

Allikas: iVillage.