Kogus: 30 tk

200 g 70% tumedat šokolaadi
300 g keedetud või küpsetatud peeti
100 g tumedat suhkrut
150 g võid
3 sl kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
100 g mandiljahu
2 sl maisitärklist
50 g purustatud ja eelnevalt röstitud pähkleid

Riivi peet peene riiviga. Sulata või, lisa šokolaaditükid ja sega, kuni mass on ühtlane. Vahusta suhkur ja munad. Lisa šokolaadimass ja peet ning sega ühtlaseks. Viimasena sõelu hulka küpsetuspulbriga segatud ülejäänud kuivained ja lisa pähklid.

Sega tainas alt üles liigutustega ühtlaseks ja vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta maiust eelkuumutatud 180kraadises ahjus 15-20 minutit. Jahuta veidi ja lõika tükkideks.

Selle ja teised lahedad retseptid leiad värskest Naistelehest!