“Ema õpetus oli, et koristamist tuleb alati alustada toanurkadest,” räägib Ivi Eenmaa. “Tänaseni puhastan ma kodus ema õpetuse järgi kohvikannu äädikaga ja kraanikaussi soodaga. Ja pärast koristust panen alati värsked lilled vaasi — jällegi nii nagu ema.”

Ene Ergma aga tunnistab: “Ema oli suurepäraste kätega inimene, väga hea kuduja. Minust aga pole asja saanud — käbi on mõnes asjas kännust väga kaugele kukkunud." Toidu valmistamises on Ergma siiski õppust võtnud: "Aga mõnes asjas olen ikkagi teinud edusamme, hirmsasti katsetades, aga siiski… ja need on kotletid, pikkpoiss ja marineeritud räimed.”

Loe, mida on oma emadelt õppinud Laura Remmel, Luule Komissarov ja teised värskest ajakirjast Naisteleht.

Ja kirjuta Naistekale, mida sina oma emalt õppinud oled!