Sama lill, erinevad vaasid

Ühe kindla lilleliigi esindaja erinevates vaasides näeb kindlasti ilusam välja kui erinevate lillede ühte vaasi kokkutoppimine. Seega, kui sul on hunnik kunstorhideesid, kuid ühes vaasis tunduvad nad korraga naeruväärsed, siis aseta nad mitmesse kohta laiali.

Vaas on oluline

Vaas on muutnud tõeliseks sisustuselemendiks. Seega jälgi kindlasti, kuhu sa oma lilled paned. Suured ja ilusad klaasvaasid annavad õhku, kullatud vaasid lisavad luksust.

Mitu vaasi järjest

Kui sul on pikk laud, siis võid teha sellele mitmest väikesest vaasist seade. Miks mitte leida kolm pisemat ühesugust vaasi ja lisada igaühte üks õis. Elegantne!

Mängi proportsiooniega

Kunstlilled on kerged ja ei aja vaasi oma raskusega ka ümber. Seega võid näiteks kitsasse vaasi üsna laia lilleseade teha. Katseta proportsioonidega, nii võid tõeliselt põnevaid lahendusi leida!

Vars ei ole kõige olulisem

Romantilise õhkkonna loomiseks sobivad hästi lilleõied. Seega võid need varrest eemaldada ja asetada laia veega täidetud vaasi. Las nad ujuvad ja loovad meeleolu! Vaasi lähedusse süüta ka paar küünalt, mõnus õhkkond on garanteeritud!

Allikas: Elle Decor