1. Sõlme läinud kaelakett või -kee

Kui kaelakee on korralikult sõlmes, siis tasub sõlmunud kohad beebipuudriga kokku teha — see muudab sõlmed lõdvemaks ja kaelakee saab ilma seda lõhkumata lahti harutada.

2. Kopitanud raamatud ja mööbel

Beebipuuder aitab raamatutelt ja mööblilt kopituslõhna eemaldada. Raputa raamatulehtede vahele beebipuudrit ja pane see paberkotti. Nädala pärast raputa beebipuuder lehtede vahelt välja.

3. Rasvased juuksed

Beebipuuder teeb pea sama töö ära mis kuivšampoon. Raputa veidi beebipuudrit oma kammi peale ja siis kammi hoolega pead. Beebipuuder imeb rasu enda sisse.

4. Niisked linad

Kui linad on niisked, siis raputa oma voodiriiete vahele veidi beebipuudrit, see imab niiskuse sisse.

5. Sipelgapere

Hoia sipelgad oma köögist eemal nii, et blokeeri beebipuudriga nende rajad. Nad ei kannata beebipuudri lõhna silmapotsaski.

6. Kummikindad

Kui teed koduseid töid kummikinnastega, siis raputa pärast kasutamist kinnaste sisse beebipuudrit. Nii kuivavad need korralikult ära ja järgmisel korral on neid ka lihtsam kätte tõmmata.

7. Kriiksumine ja kääksumine

Kui põrand kriiksub, siis pane pintsli abil põrandalaudade vahele beebipuudrit, see võtab kriiksumise ära.

8. Liivased jalad

Paki rannakotti ka beebipuuder kaasa. Kui hakkad koju minema, raputa jalgadele beebipuudrit ja liiv tuleb kergesti maha.

9. Megaripsmed

See on ilublogijate lemmik — kanna vatitiku abil beebipuudrit ripsmetuši kihtide vahele ja saad endale eriti pikad ripsmed. Kindlasti pead hiljem kuulma küsimusi, kas oled endale lasknud kunstripsmed panna.

10. Higistavad jalad

Raputa beebipuudrit oma jalanõudesse, see hoiab jalgu higistamast.

Allikas: Good Housekeeping