Tema iseloomulike vajaduste rahuldamiseks on vaja väga maitsvat toitu, mis toetab ka tema areneva seedesüsteemi tervist. Kassipoja isu aitavad rahuldada ja stimuleerida nii kreemja koostisega konservid kui ka kuivtoidupalad. Toidupala suurus ja kuju peavad arvestama kassipoja piimahammaste ja väikese lõuaga.

Babycat on sobiv kassipoegadele kuni 4. elukuuni — see on ideaalne toit kassipoegade emapiimast võõrutamiseks ja tagab väikeste kiisude seedeelundkonna tervise hapral kasvuperioodil.

Alates 4. elukuust kuni 12. elukuuni aeglustub kassipoja kasvutempo. Tema lihased ja luud arenevad kuni vähemalt esimese eluaasta lõpuni ehk kuni täiskasvanuks saamiseni. Kassipoja toitumisvajadused muutuvad. Teises kasvuastmes tekkivad jäävhambad võimaldavad tal toidupalu hõlpsamalt närida ning mõnel tõul, nagu näiteks pärsia, siiami või briti lühikarvalisel kassil, tekivad väga spetsiifilised toitumisvajadused.

Kitten sobib kassipoegadele kuni 1. eluaastani, tugevdades nende loomulikku kaitsevõimet ja vähendades ebameeldivat liivakastilõhna. Kitten Persian on spetsiaalselt pärsia kassipoegadele välja töötatud toit, mis aitab tagada pisikestele eriti kauni ja terve karvkatte.

British Shorthair Kitten on eritoit briti lühikarvalistele kassipoegadele, et toetada nende luustiku ja lihaskonna arengut.

Kassipojad steriliseeritakse järjest noorematena, kuid soovitav on teha seda peale 6. elukuud. Pärast steriliseerimist muutuvad kassipoja vajadused — energiavajadus väheneb ja isu kasvab. Kitten Sterilised toit aitab hoida kassipoega ideaalkaalus, toetab tema kasvu ja pakub täiskõhutunde.

ROYAL CANINI tooted saadaval Ossu lemmikloomapoodides üle Eesti:
Тallinn: Ossu Norde Centrumis, Järve Keskuses, Sikupilli Keskuses, Laagri Rimis
Тartu: Ossu Eedeni Keskuses
Pärnu: Ossu Suurejõe Selveris
Saaremaa: Ossu Saare Selveris,
E-poes: www.lemmikloomapood.ee Uus!
E-mail: info@lemmikloomapood.ee

Jaga
Kommentaarid