Selleks, et auhinnamängus osaleda, saada meile oma parimad grillinipid: mida teha, et liha kindlasti mahlane jääks? Milline on sinu parim grillmarinaad? Mida lisaks lihale veel grillida võib?

Oma nipid saada naistekas@delfi.ee ja lisa kindlasti ka märksõnaks Santa Maria. Auhinnavõitja kuulutame välja juba sel reedel, 15. mail.

Mida auhinnakotist leida võib?

Kotist leiab:

Kiireks krevettide marineerimiseks hästi sobiva Santa Maria uus magusa tšilli marinaad (Sweet Chili).

Santa Maria kuivmarinaadisegude sarja kaks uut toodet: ribilihale ja “õllepurgil” küpsetatavale kanale sobivad maitsed.

Ehtsad ameerikapärased BBQ-kastmed, mis valmistatud Ameerikas värskest kohalikust toorainest, nagu tšillist, ürtidest ja tomatitest. Kuna kastmed valatakse kuumutatud klaaspudelitesse, ei lisata neile säilitusaineid.

Sweet & Spicy Chipotle kastme, mis on oma suitsused noodid saanud chipotle tšillilt, magususe aga pruunist suhkrust. Eestimaalastele ehk harjumuspärasema maitsega on Roasted Garlic kaste, milles on tunda magusaks röstitud küüslaugu maitset. Mõlemad BBQ kastmed sobivad kasutamiseks nii külma kui kuumana, või hoopis liha glasuurimisel.

Ning lisaks veel asendamatud abimehed toidulaual — maitseainetega täidetud suured veskid, kuhu on juba lisatud meresoola ja pipart. Universaalne BBQ Spices Allround või tšilliga BBQ Spices Chili maitseainesegud sobivad kasutamiseks nii grillitud liha kui ka kalaga, sama hästi ka salatikastmetesse või hoopis maitsevõisse.