NIPP: Mina maitsestasid maisitõlvikud tšillihelvestega, ent soovi korral kasuta hakitud tilli vm maitserohelist või muid meelepäraseid vürtse.

Pane maisitõlvikud vähemalt 30 minutiks külma vette ligunema — see aitab vältida tõlviku väliskesta liigkiiret kõrbemist grillimise ajal.

Siis eemalda ettevaatlikult pealmised lahtised lehed ning “koori” tugevamd lehed peaaegu täiesti ära (aga jäta ikka külge!).

Nüüd eemalda maisiterade ja tõlviku lehtede vahel olevad kiud.
Määri maisiterad pehme võiga sisse, maitsesta soola- ja tšillihelvestega. Pane lehed uuesti paika tagasi.

Küpseta kuumal grillpannil või süte kohal 20-25 minutit, tõlvikuid aeg-ajalt pöörates, kuni lehed on pehmed ja maisiterad pehmed.