"Head Isu" ahvatlev ahjuvorm, friteeritud pasta ja sügisene seenesupp
Friteeritud pasta
Paar peotäit keedetud Panzani spagette
1 muna
veidi pestot
2 spl riivitud parmesani
soola
pipart
oliivõli
Sega kausis muna ja muud ained, va. spagetid. Lisa spagetid ja sega kõik omavahel läbi. Kuumuta sügaval pannil piisav kogus õli ja prae õli sees spagetiportsusid, kuni need on kuldsed ja krõbedad.
Tomati-mozzarella ahjuvorm
Fazer Deli kerakolmurki
paar tomatit
2 palli buffala mozzarellat
1 spl jahu
1 spl Tere võid
1 klaas Tere piima
muskaatpähklit
1 dl riivitud emmentali juustu
Veidi muskaatpähklit
värsket basiilikut
Sulata pannil või, kuumuta selles jahu ja hakka vähehaaval kogu aeg segades lisama piima. Lase kastmel vaikselt 10 minutit keeda, riivi hulka ka muskaatpähkel. Lõpuks lisa juust ja sega läbi.
Tõsta vormi kihiti kuivatatud aiaviilud, tomativiilud ja mozzarella. Lisa kaste ja küpseta ahjus, kuni vorm on pealt kuldpruun.
Kukeseenesupp tilliga
500 g kukeseeni
1 sibul
2 spl Tere võid
soola
pipart
0,5l kanapuljongit
mõned tillivarred ja värsket tilli
200 ml Tere rõõska koort
Haki sibul, lõika suured seened väiksemaks. Prae sibul ja seened või sees, maitsesta soola ja pipraga. Kalla peale kanapuljong, lisa tillivarred ja keeda vaiksel tulel 15 minutit. Eemalda tillivarred, lisa koor ja püreeri supp.
VAATA SAADET: