Kapsarullid lõhe, porrulaugu ja kartuliga, sinepine koorekaste

Kapsarullid:
1 savoi ehk käharkapsas
500 g lõhefileed
1 kg jahuseid kartuleid
1 suur porrulauk
2 + 2 dl TERE rõõska koort
soola
lusikatäis TERE võid
veidi õli
valget veini
kanapuljongit
teralist sinepit
1 tl jahu
1 tl võid

Keeda kapsas tasasel tulel poolpehmeks, lase jahtuda ja eralda lehed. Keeda koorimata kartul pehmeks, koori. Haki lõhe väikesteks kuubikuteks. Viiluta porrulauk ja prae see väheses või-õli segus. Sega purustatud kartul, kala, porrulauk, koor, maitsesta soolaga. Täida kapsalehed seguga, tõsta ahjuvormi. Kalla peale 1 dl valget veini ja 1 dl kanapuljongit. Küpseta 40 minutit 175 kraadiga.
Tõsta kapsarullid serveerimisalusele, kalla hautamisvedelik pannile, kuumuta. Lisa veel 1 dl valget veini ja 1 dl puljongit, lase keema tõusta ja keeda veidi kokku. Lisa 2 dl koort, lase keema tõusta ning lisa sinep. Sega jahust ja võist pallike, lisa kastmele ja kuumuta. Maitsesta soola-musta pipraga. Serveeri kapsarullid kastmega.


Õuna-jõhvika tartaletid brie juustuga

500 g RIMI lehttainast
2 kõva ja hapukat õuna
2 väikest kera TUREK brie või camembert´i juustu
2 tl pruuni suhkurt
värsket estragoni
võid

Viiluta õun ristipidi 1cm paksusteks ketasteks, tee sama juustuga. Määri ahjuvorm võiga, puista vormi põhja pool tl pruuni suhkurt. Tõsta vormi õunaviil, juustuviil ja kõige peale vormisuurune tainaketas. Kui kasutad estragoni, puista seda veidi vormi põhja ja veidi juustu ja õuna vahele. Küpseta ahjus 200 kraadiga 20 minutit. Serveerimiseks kalluta vorm koogitaldrikule, nii et õun jääb peale ja taigen alla.