PUNASE LÄÄTSE SUPP LAMBALIHAPALLIDEGA

Supipõhi:
300 g punaseid läätsi
jupp ingverit
1 punane tšillipipra kaun
2 küüslauguküünt
1 l kanapuljongit
värsket koriandrit

Hakklihapallid:
500 g lambahakkliha
4 küünt küüslauku
1 spl vürtsköömneid
1 spl suitsupaprikat
1 tl kaneeli
1 tl soola

Kuumuta poti põhjas oliivõli. Haki ingver, küüslauk ja tšillikaun, lisa potti, prae läbi. Lisa läätsed ja kanapuljong, keeda 10-15 minutit, kuni läätsed pehmed.

Sega hakkliha maitseainetega, vormi väikesed pallid ja prae pannil kiirelt läbi. Kalla lihapallid koos praadimisest tekkinud vedelikuga supi sisse. Lisa supile koriander ja serveeri.

kõrvitsasai

KÕRVITSASAI

2 muna
70 ml oliivõli
70 ml TERE piima
120 g jahu
70 g juustu
1 tl küpsetuspulbrit
soola
musta pipart
100 g kõrvitsat
50 g purustatud metspähkleid.

Riivi kõrvits ja pigista liigne vedelik viljalihast välja. Sega kausis munad õli, piima ja kõrvitsaga. Lisa jahu, pähklid ja küpsetuspulber, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 30 minutit 180 kraadi juures. Serveeri küüslaugu toorjuustuga