Pasta merikarpide ja tomatiga

500g M.V. Wool'i merikarpe

1 väike sibul

1 küüs küüslauku

fenkoliseemneid

peotäis kirsstomateid

peterselli

200ml Tere rõõska koort

0,5 pakki Panzani minipennesid

Kuumuta pannil oliivõlis hakitud küüslauk ja sibulad. Lisa fenkoliseemned ja pool kogust kirsstomateid poolitatult. Lase kuumeneda ning lisa merikarbid. Pane pannile kaas peale ja lase vaikselt keeda, kuni karbid on avanenud. Lisa koor ja lase veel keema tõusta.

Samal ajal keeda pasta valmis, sega karpide ja kastmega ning puista serveerimisel peale peterselli.

pasta merikarpidega










Sügissalat pannilõhega

500 g M.V. Wooli lõhefileed

Rimi pärnaõie mett

terasinepit

soola

küüslauku

Värskeid kartuleid

kukeseeni

ilusat noort rohelist suvikõrvitsat

1 punane paprika

värsket lehtspinatit

Prae keedetud kartulid pannil kuldpruuniks, lisa seened, eraldi pannil pruunista kergelt suvekõrvits ja paprika. Sega mesi sinepiga ja määri sellega lõhefilee palad, prae need pannil,  serveeri  kõik koos spinatiga, lisades kõige peale praetud lõhe.