"Head Isu" valmistab maitsvaid roogi sügisandidest
Pasta merikarpide ja tomatiga
500g M.V. Wool'i merikarpe
1 väike sibul
1 küüs küüslauku
fenkoliseemneid
peotäis kirsstomateid
peterselli
200ml Tere rõõska koort
0,5 pakki Panzani minipennesid
Kuumuta pannil oliivõlis hakitud küüslauk ja sibulad. Lisa fenkoliseemned ja pool kogust kirsstomateid poolitatult. Lase kuumeneda ning lisa merikarbid. Pane pannile kaas peale ja lase vaikselt keeda, kuni karbid on avanenud. Lisa koor ja lase veel keema tõusta.
Samal ajal keeda pasta valmis, sega karpide ja kastmega ning puista serveerimisel peale peterselli.
Sügissalat pannilõhega
500 g M.V. Wooli lõhefileed
Rimi pärnaõie mett
terasinepit
soola
küüslauku
Värskeid kartuleid
kukeseeni
ilusat noort rohelist suvikõrvitsat
1 punane paprika
värsket lehtspinatit
Prae keedetud kartulid pannil kuldpruuniks, lisa seened, eraldi pannil pruunista kergelt suvekõrvits ja paprika. Sega mesi sinepiga ja määri sellega lõhefilee palad, prae need pannil, serveeri kõik koos spinatiga, lisades kõige peale praetud lõhe.