1. Või sisaldab rasvu, mis aitavad kolesteroolitaset kontrolli all hoida. Samuti on selles sees nii oomega-6 kui ka oomega-3 rasvhapped ning K-vitamiin, mis südamehaiguseid vältida aitavad.

2. Võis leidub ka selliseid ajule ja kehale kasulikke rasvu, mis rakukestasid tugevdavad ja hormoonide tootmisprotsessidele kaasa aitavad. Lisades kohvi sisse lusikatäie võid, hoiad sa endast eemal nii närvihaiguseid kui tõstad oma energiataset. Samuti aitab see põletike vastu võidelda.

3. Hea uudis — lisades hommikul kohvi sisse võid, aitad sa oma kehal päeva jooksul rasvapõletusega tegeleda. Uskumatu, aga tegemist on tõeliselt hea dieedinipiga!

4. Kui sul on ees mõni tähtis koosolek või käsil raskem projekt, siis võiga kohv tuleb sulle kindlasti appi. See tõstab sinu kognitiivset võimekust ja annab energiat vähemalt kuueks tunniks. Kui segad sinna veel natuke kookosõli, siis muudad oma hommikuse lemmiku veelgi tervislikumaks.

5. Sageli ei leia paljud meie hulgast hommikusöögiks aega. Sel juhul tasub kohvi hulka kaks lusikatäit võid lisada — see on kiire alternatiiv ühele toitvale einele. Kaks ühes — äratav jook ja hommikune pudruasendaja!

Miks aga seda just kohvi sisse segada? Sest nii saad endale ühe mõnusalt kreemja joogi, mis ehk isegi su uueks lemmikuks kujuneb. Tasub proovimist!

Allikas: Lifeadvancer