06.06.2012, 07:15
Indrek Kivisalu: Grillsalati valmistamisel kasuta fantaasiat
Sellest, kuidas liha grillida, mida tähele panna ja mida grillimisel kindlasti mitte teha, oleme Publikus kirjutanud juba küll. Kui lihad ja vorstid grillitud, siis soovitakse ikka midagi ka kõrvale süüa. Mõistagi on suvel moes kerged ja värsked salatid, kuid kuidas muuta salat pisut erilisemaks, et mitte leppida pelgalt tomati, kurgi ja lehtsalati seguga?
Profikokk Indrek Kivisalu soovitab grillsalati valmistamisel kasutada fantaasiat. Ta julgustab erinevaid komponente kokku panema ning inspiratsiooni võib ammutada just grillitavast lihast endast.
Vaata videost, kuidas valmivad värske salat rukkileivajogurti kastmes ning mustikamarinaadis mozzarella-salat.
Vaata lisaks: Profikokk Indrek Kivisalu jagab grillimissoovitusi