KOOKOSE - BANAANIKOOK

1pk ca 200g  kookoseküpsiseid

1pk / 400g Farmi köögi toorjuustu

100-150g suhkrut /

ca 100g kookoshelbeid

3 spl banaanilikööri / maitsele sobilikult võib kogust muuta

vähemalt 5 banaani

100g šokolaadi / väga hästi sobib tume sokolaad

150ml vahukoort

15-20g želatiini

Kuidas valmistusin:

Aja kokkuhoiu mõttes läksin täpse nimekirjaga poodi, ostsin kõik tarviliku  ja .... natu ikka maistmiseks pealegi .

Minu esimene samm:   Aegsasti panen zelatiini paisuma !                                                     

Teine samm:   Vahustan vahvasti toorjuustu suhkruga (soovisin lisada natuke vähem eelpool mainitust). Käsitsi vahustamisel lisasin maitsvad kookoshelbed ja hõrgu liköörisörtsu. Tükeldasin meeldivalt küpsenud banaanid ja endale maitsesobiliku šokolaadi ( mõru/tume) ja segasin juustusegu hulka. Mhmmm....... juba maitsev. Vahukoore vahustan ilma suhkruta, lisan sulatatud želatiini ning segan  juustmassiga     

Minu kolmas samm:    Nüüd siis krõbedad kookosküpsised. tõsta kihiti seguga vormi !    Hoia ca 5 h külmkapis.............ajahädas olemisel, võib koogi pooleks tunniks sügavkülma panna - võib ka endale köögikella  meeldetuletuseks tirisema panna.

Minu neljas samm:                                                                                       Serveerimine ............ ahjaa käiku lasta  iseenda loominguline pool - mina leidsin enda puuviljavaagnalt mandariine, mis sobisid nii silmailuks kui maitselt!                            

 *Minul läks nii hästi, et järgmiseks päevaks sain külalistelt veel ühe koogi tellimuse ja sellele lisasin ( purustatud) küpsised koogi peale alles ennem lauale tõstmist / maitsmist.        

Ahvatlusega silmitsi seistes, jään ootama lahkeid külalisi / nende maitseelamuse arvamust ....... et taas kord võtta ette midagi toredat !