05.07.2010, 08:59
Krõbedad saiad praetud kukeseentega (ehk kukeseene- bruschetta)
kuuele
Kukeseenekate:praadimiseks võid ja oliiviõli
1 väike (punane) sibul
250 g väikeseid kukeseeni
1 väiksem küüslauguküüs
hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
6 viilu saia või nisuleiba
praadimiseks võid ja oliivõli
Puhasta kukeseened, vajadusel lõika veidi väiksemateks tükkideks.
Prae sibul väheses või- ja õlisegus klaasjaks. Lisa tükeldatud kukeseened ja kuumuta paar minutit. Lisa hakitud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga.
Sega juurde hakitud till.
Prae saiaviilud või- ja õlisegus mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Tõsta peale kukeseenesegu, puista peale veidi meresoolahelbeid ja serveeri.