Lõika veiseliha pikkadeks peenikesteks ribadeks (u 1x5 cm).
Kuumuta pannil õli, lisa veiseliharibad ja pruunista kergelt läbi. Tõsta liharibad taldrikule, maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
Lisa pannile veidi õli, seejärel hakitud sibul ja prae paar minutit keskmisel kuumusel.

Tõsta kuumust, lisa kukeseened ja prae neid 4-5 minutit.
Lisa pannile tomatipasta, kuumuta läbi.
Lisa pannile liharibad koos leemega, siis rõõsk koor ja hauta tasasel tulel veel paar minutit (kui kasutad “veiseliha strooganovi”, siis tuleb oluliselt kauem hautada).

Maitsesta vajadusel veel soola, pipra ja paprikapulbriga.
Serveeri kartulipudruga, peale puista hakitud peterselli.
________________
NIPP: Šampinjonide lisamine strooganovile on üsna levinud, mina proovisin aga veidi hõrgumat versiooni kukeseentega. Soovitan kindlasti kasutada veise sisefileed - siis on tulemuseks eriti mõnus ja maitsev roog. Poes müüdavad pakendatud “veiseliha strooganovi” liharibad on tihti üsna vintsked.