neljale

Valmistamisaeg 15 minutit

5 dl õunamahla
2 kaneelikoort
1 pudel (0,33 l) õunasiidrit
1 sl fariinsuhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 dl kalvadost või brändit

1. Kuumuta kastrulis õunamahl ja kaneelikoored keemiseni ja keeda 5 minutit.
2. Vala juurde õunasiider ja fariinsuhkur ning kuumuta keemiseni.
3. Tõsta tulelt ja maitsesta vanillsuhkruga.
4. Vala klaaside põhja kalvadost või brändit ja kalla peale kuum õunamahlasegu.
5. Naudi kohe.

Kuum šokolaad

Tummine ja magus šokolaadijook, millele lisab kangust ja kreemjat maitset kohviliköör. Proovi Kahlua, Tia Maria või hoopis Bailey’s likööri.

neljale
Valmistamisaeg 15 minutit

Kodukirjas jaanuaris:
  • 27 kaunist kodu konkursilt “Kaunis Kodu 2005”
  • Sisustustrendid 2006
  • Soojendavad pajaroad
  • 4 uut toataime

    Telli ajakiri!

  • Serveerimiseks:

    1 dl vahukoort
    2 sl kohvilikööri
    riivitud tumedat šokolaadi

    1. Kuumuta kastrulis piim ja vahustamata koor keemiseni.
    2. Tõsta tulelt ning sega hulka kakaopulber, vanillsuhkur ja suhkur.
    3. Tõsta korraks tulele tagasi ja kuumuta pidevalt segades, kuni suhkur lahustub.
    4. Tõsta tulelt ja sega juurde liköör.
    5. Vala kohe klaasidesse.
    6. Vahusta koor ja maitsesta kohvilikööriga.
    7. Kata joogid vahukoorega ja riivi peale šokolaadi.